Toimialat

Postitus-, paino- ja sitomoalan erikoisosaamista

Olemme jatkuvasti mukana postitus-, paino- ja sitomoalojen suurimmissa tuotannoissa. Tunnemme toimialojen konekapasiteetin ja tiedämme, miten se saadaan parhaiten käyttöön. Meille teidän on turvallista ulkoistaa työvoimanne, koska hallitsemme koko edellä mainittujen erikoisalojen tuotantoprosessin strategisesta suunnittelusta lähtien.

Logistiikka

Logistiikkaprojekti on meillä hallussa ennen kuin se on alkanutkaan. Osaamme laskea ja arvioida logistiikkaprosessin kulun: keräiltävän tavaran määrän, keräilyn keston ja työvoimatarpeen. Työntekijämme keräävät rutinoituneesti ja esimerkiksi lähettävät asiakkaan omistamasta varastohotellista tuotteet eteenpäin tilaajille.

Paino ja sitomo

Tarjoamme palvelua peruskonekapasiteetin pyörittämiseen. Saatte työhön rutinoituneita henkilöitä paino- ja sitomoalan apulaistehtäviin.

Postitus

Postitusalalta meillä on yli 10 vuoden kokemus. Saamme koko postitustalon konekapasiteetin toimimaan omalla henkilöstöllä. Tunnemme kaikki postituskoneet. Asiakkaanamme on koko toimialan suurimpia yrityksiä.

Toimisto

Toimistotyössä toistuvien rutiineiden hoitaminen vaatii tarkkuutta ja tehokkuutta. Meidän henkilöstöltämme sitä löytyy. Tarjoamme toimistoihin osaavia työntekijöitä assistenteiksi, myyntityöhön ja toimistosihteereiksi.