Toimialat

Tässä esimerkkejä toimialoista, joita palvelemme. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Kysy lisätietoja!

Toimistotyöntekijä

Toimistotyössä toistuvien rutiinien hoitaminen vaatii tarkkuutta ja tehokkuutta. Meidän vuokrahenkilöstöltämme sitä löytyy. Tarjoamme toimistoihin osaavia työntekijöitä assistenteiksi, myyntityöhön ja toimistosihteereiksi.

Logistiikan osaaja

Sisälogistiikkaprosessi on meillä hallussa ennen kuin se on alkanutkaan. Osaamme laskea ja arvioida prosessin kulun: keräiltävän tavaran määrän, keräilyn keston ja työvoimatarpeen. Vuokrayöntekijämme keräävät rutinoituneesti ja lähettävät tuotteet eteenpäin tilaajille. Pakkaamiset ja muut lisäarvoa tuotavat varastopalvelutehtävät opetamme henkilöstöllemme tapauskohtaisesti.

Kuljetustyöntekijä

Raskaiden ajoneuvojen kuljettaminen on tullut yhä haastavammaksi EU-lainsäädännön asettamien tiukkojen vaatimusten vuoksi. Säädösten takana on kuitenkin turvallisuus, joka on hyvä asia. Tiukentuneiden sääntöjen vuoksi kuljettajista on viime aikoina alkanut olla pulaa ja mekin haemme heitä aina ulkomailta asti. Vastaamme tarvittaessa myös kuljettajien kouluttamisesta ja ammattipätevyyden ylläpidosta.

Rakennustyöntekijä

Rakennusprojektit on pidettävä aikataulussa ja se edellyttää luotettavia työntekijöitä. Meiltä saat vuokratyövoimaa rakennuskohteisiisi asiallisesti varusteltuna ja lupien kanssa valmiina töihin. Tunnistamme myös alan muutostarpeet ja etsimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Auton korjaaja

Autojen korjaaminen on tänä päivänä yhä enemmän osien vaihtamista ja tietotekniikan hyödyntämistä vikojen analysoinnissa. Meiltä löydät uusimpien tekniikoiden hallitsevia asentajia myös monimerkkikorjaamoihin.

Teollisuustyöntekijä

Teollisuuden työvoimatarpeet ovat moninaisia ja vaativat useimmiten vankkaa ammattitaitoa. Meiltä löydät asiansa osaavia hitsaajia, CNC-ohjaajia, kokoonpanotyöntekijöitä, maalareita, siivoojia, huoltomiehiä, raaka-aineiden uudelleen käsittelijöitä, lajittelijoita jne.

Kauppojen ja huoltamoiden työntekijä

Kaupoissa tarvitaan ihmisiä, jotka pärjäävät asiakaspalvelussa kassoilla ja suoriutuvat myös tarkkuutta vaativista hyllytystehtävistä. Huoltamoilla ei enää myydä bensaa, mutta niissä pitää osata käsitellä elintarvikkeita ja ihmisiä. Meidän vuokratyöntekijämme osaavat.

Ravintolatyöntekijä

Ravintoloihin, baareihin ja pikaruokapaikkoihin tarjoamme hektiseen työhön tottuneita kokkeja, tarjoilijoita, kassatyöntekijöitä niin keikkatöihin kuin pysyviin työsuhteisiin.

Paino- ja sitomotyöntekijä

Olemme jatkuvasti mukana painojen ja sitomojen suurimmissa tuotannoissa ja tunnemme niiden konekapasiteetin. Meille voitte turvallisesti ulkoistaa työvoimanne, koska hallitsemme tuotantoprosessit strategisesta suunnittelusta lähtien. Saatte työhön rutinoituneita henkilöitä erilaisiin apulaistehtäviin.

Postitustyöntekijä

Postitusalalta meillä on yli 10 vuoden kokemus. Saamme koko postitustalon konekapasiteetin toimimaan omalla henkilöstöllä. Tunnemme kaikki postituskoneet ja tiedämme, miten ne saadaan tehokkaimmin käyttöön.