Meiltä saat hyvin hallittua henkilöstöpalvelua!

• Etsitkö osaavaa vuokratyövoimaa? • Tarvitsetko konsultointia tuotannon organisointiin? • Haluatko työntekijöille koulutusta? • Onko työntekijän motivaatio tärkeää?

Ymmärrämme yrityksesi liiketoiminnan ja henkilöstöpalvelun tarpeet. Vuosien yhteistyömme suuryritysten kanssa on opettanut meidät fyysiseen työhön, tiukkoihin tuotantoaikatauluihin ja toimialatuntemukseen. Tarjoamme työntekijöillemme heidän osaamiseensa sopivia tehtäviä, ja opetamme valvotusti työn ohessa uutta. Siksi työvoimamme on myös motivoitunutta.

Kysy lisätietoja!

Hyvä henkilöstöpalvelu on kustannustehokas prosessi

Suunnittelemme ja toteutamme hyvin ja kustannustehokkaasti jokaisen työvaiheen. Tutustumme yrityksenne henkilöstötarpeisiin, tarjoamme täsmällisiä ratkaisuja ja osaavaa työvoimaa kilpailukykyiseen hintaan. Huolehdimme myös palveluiden jälkiseurannasta. Henkilöstön vuokraaminen on joustavin vaihtoehto, kun henkilökuntamäärää päätetään kasvattaa.

Tarjoamme laaja toimialaosaamista ja suorarekrytointia

Meiltä saatte käyttöönne oman toimialanne osaajia ja erikoisasiantuntijoita. Vuokraamme sekä aputyövoimaa että työnjohtoa. Moni asiakasyritys on löytänyt kauttamme myös vakituisia työntekijöitä. Palveluihimme sisältyy myös headhunting ja suorarekrytointi. Se sopii yritykselle, joka etsii parasta työntekijää suoraan omaan palvelukseensa, mutta haluaa minimoida prosessiin vaadittavan oman ajankäytön.

Katso esimerkkejä toimialoista!

Kannamme vastuun vuokrahenkilöstöstämme

Henkilöstövuokrauksessa TP Avuksenne tekee työsopimuksen vuokratyöntekijän kanssa vastaten kaikista työnantajan velvoitteista ja kustannuksista, kuten hallinnollisista työsuhdeasioista, palkanmaksusta, palkkojen sivukuluista, työterveyshuollosta ja laadun seurannasta. Sinä voit keskittyä ydintoimintaasi ja saat itsellesi vaivatta nopeita ja osaavia käsiä. Halutessasi voit myöhemmin rekrytoida henkilön yritykseesi.

Luottamus syntyy yhteistyöllä

Kasvatamme työntekijöidemme osaamista valvotusti ja vähitellen seuraamalla asiakkaidemme tuotantoprosesseja läheltä. Siitä syntyy myös molemminpuolinen luottamus ja sitoutuminen. Liikeideanamme sisältyy myös työvoiman jatkuva kierrättäminen eri työtehtävissä, jotta jokaisen työntekijän osaamispotentiaali kasvaa.

Palvelemme 24/7

Tasaamme ruuhkahuiput myös iltaisin ja viikonloppuisin. Voitte ottaa yhteyttä virka-aikojen ulkopuolellakin! Pidämme asiakkaamme aina ajan tasalla:

•       Raportoimme viikoittain

•       Palvelemme henkilökohtaisesti, oma asiakkuus

•       Vastaamme nopeasti viesteihin

•       Sähköinen henkilöstöhallinta-, seuranta- ja laskutusjärjestelmä

Meille voitte huoletta ulkoistaa tarvittavan työvoiman, kun olemme yhdessä kartoittaneet vaadittavat työprosessit!


10 hyvää syytä soittaa meille henkilöstövuokrauksesta!

1. Säästä! Hae kustannustehokkuutta toimintaasi.

2. Seuranta! Saat viikoittaisen raportin toiminnastamme ja pysyt aina ajan tasalla.

3. Koulutus! Valvomme, kehitämme ja kasvatamme työntekijöidemme osaamista jatkuvasti.

4. Tavoitettavuus! Saat henkilökohtaista palvelua, olemme tavoitettavissa ja tavattavissa.

5. Tukea liiketoimintaan! Saat meiltä sparrausta ja tukea oman liiketoimintasi kehittämiseen.

6. Jatkuvuus! Työntekijämme ovat ahkeria, sitoutuneita ja vaihtuvuus on pientä.

7. Luotettavuus! Olemme tottuneet käsittelemään luottamuksellista tietoa.

8. Nopeus! Saat nopeita käsiä ja reagoimme nopeasti myös kaikkiin viesteihin.

9. Sähköisyys! Käytämme sähköistä henkilöstöhallinta-, seuranta- ja laskutusjärjestelmää.

10. Tyytyväisyystakuu! Jos et ole tyytyväinen työntekijääsi, etsimme välittömästi uuden.

Meiltä saat tavallista osaavampaa porukkaa toteuttamaan vaativammatkin tehtävät. Yhteistyössä kartoitamme tarpeesi ja tehtävien edellyttämät prosessit. Ja sen me pidämme, minkä lupaamme!

Pyydä lisätietoa!