Olemme takuuvarma työnantaja

Tarjoamme työntekijöillemme heidän opintotaustaansa ja osaamiseensa sopivia työtehtäviä. Meillä työntekijät myös viihtyvät. Voit kasvattaa osaamistasi turvallisesti ja ohjatusti, koska tarjoamme kiertomahdollisuutta eri työtehtävissä ja oppisopimuskoulutusta yhteistyökumppanimme Espoon koulutusyhtymän kanssa. Halutessasi työllistyt joka päivä.

Kysy lisätietoja!

Ykkösvalinta työpaikkana

Haluamme olla ykkösvalintasi, kun pohdit uravalintaasi työelämän alussa. Meillä on tarjota hyvät työllistymis- ja etenemismahdollisuudet niin nuorille kuin kokeneemmillekin konkareille. Emme mittaa hakijoita pelkästään työkokemuksen perusteella vaan katsomme myös heidän asennettaan ja potentiaaliaan. Autamme motivoituneita henkilöitä työllistymään omalle alalleen, kehittämään osaamistaan ja etenemään kohti tavoitteitaan!

Työntekijän asenne ratkaisee

Kiinnitämme erityisesti huomiota positiiviseen asenteeseen työtä kohtaan, Tämän lisäksi kiinnitämme huomiota ammatilliseen osaamiseen sekä motivaatioon hakemaasi työtä kohtaan. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja kerrot meille olennaiset asiat osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kutsumme sinut haastatteluun heti, kun löydämme sinulle osaamistasi ja toiveitasi vastaavia tehtäviä.

Noudatamme työlakeja

Maksamme palkat työehtosopimusten mukaisesti ja hoidamme kaikki palkan sivukulut eläkemaksuineen. Lomaa tai lomakorvausta sinulle kertyy normaalisti myös lyhyemmistä työsuhteista. Saat myös kattavat työterveyspalvelun edut.

Työpaikat

Eri toimialojen yritykset etsivät jatkuvasti osaajia. Katso alta löytyykö meiltä sinulle sopiva työpaikka. (Rullaa listaa hiirellä alaspäin)

Täytä hakemasi työpaikan ”Hakulomake” tai lähetä ”Avoin hakemus”-hakulomakkeen avulla. Hakulomakkeessa voit halutessasi liittää mukaan liitetiedostona myös oman CV:n.

Avoin työhakemus

Jos et nyt löytänyt kiinnostavaa työtehtävää, rekisteröidy työnhakusivuillemme työnhakijaksi. Rekisteröitymisen yhteydessä voit kohdistaa hakemuksesi moneen eri työpaikkaan. Luomillasi tunnuksilla pystyt palaamaan ja muokkaamaan hakemustasi.

Täytä avoin hakemus tästä!

Täytä työhakemuskaavake huolella, voit myös liittää oman ansioluettelosi hakemuksen lopussa. Hakemus ei tarkoita, että sinun on otettava kaikkea työtä vastaan, mutta voimme tarjota sinulle sopivaa paikkaa.


Muistathan, että usein osaamistakin tärkeämpää on oma motivaatiosi työn tekemiseen ja uuden oppimiseen!

Katso avoimet työpaikat!